Fort Sint Michiel toch zichtbaar gemaakt

Bron: Omroep Venlo

De gemeente wil grote delen van Fort Sint Michiel zichtbaar maken voor het publiek.
Het fort wordt niet helemaal blootgelegd. Het plan is om het fort zichtbaar te maken op verschillende manieren. Zo moeten er delen van de vesting bloot komen te liggen. Ook worden delen van de oorspronkelijke grachten opnieuw aangelegd en komen er aarden wallen.
Het college zegt geluisterd te hebben naar de wens van de inwoners en de gemeenteraad. Over de kosten van het project wil het college vooralsnog niets zeggen.
Er komen drie discussieavonden over de plannen die er nu liggen. Vanavond om 19.30 uur is de eerste workshop in ‘t Raodhoes in Blerick. Die is voor iedereen toegankelijk.

 

 

One comment

Add a Comment

slot gacor https://kopma.uns.ac.id/sik/demo/ https://ijwem.ulm.ac.id/pages/demo/ https://pasca-manajemen.feb.unri.ac.id/wp-content/aios-demo/ https://andong-butuh.purworejokab.go.id/resources/demo/ https://triwarno-banyuurip.purworejokab.go.id/assets/files/demo/ https://bppkad.mamberamorayakab.go.id/wp-content/modemo/ https://bppkad.mamberamorayakab.go.id/.tmb/-/ http://mesin-dev.ft.unesa.ac.id/mesin/demo-slot/ http://gsgs.lingkungan.ft.unand.ac.id/includes/demo/ https://kemahasiswaan.unand.ac.id/plugins/actionlog/
https://jackpot-1131.com/ https://mainjp1131.com/ https://triwarno-banyuurip.purworejokab.go.id/template-surat/kk/kaka-sbobet/