Statement

Beste vrienden,

Het fort zal binnen niet onafzienbare tijd de status van gemeentelijk monument krijgen. Dit wil naar mijn mening zeggen dat het fort inmiddels eindelijk gered is. Om die reden zie ik mijn taak bij de actiegroep Red Ons Fort ten einde komen, en zal ik daarom niet langer actief deel uitmaken van de actiegroep.

Als een van de initiatiefnemers van het eerste uur wil ik jullie allemaal bedanken voor jullie steun. Met name mijn mede-initiatiefnemers, Dick, Jeroen en John, maar ook de vele mensen die achter de schermen hun steentje bijgedragen hebben en natuurlijk de vele vrienden van de Facebookgroep. Bedankt voor de goede samenwerking, de vele uurtjes bij de kapper en de hevige discussies die nodig waren om het fort te redden. We hebben het gered!

Het is een zware strijd geweest van actievoeren, bespelen van de publieke opinie en de gemeenteraad, de vele inspraakrondes en zelfs het beroep bij de Raad van State, maar vooral ook de vele uren van overleg met de gemeente, initiatiefnemers van het plan Fort van Venlo en de klankbordgroep Kazernekwartier. We zijn altijd positief gebleven en stonden altijd open voor overleg en dat heeft uiteindelijk geresulteerd in een fort dat zichtbaar is voor het publiek.

Ik draag het fort in mijn hart; ik zal dan ook altijd blijven strijden voor een nog beter en mooier Fort Sint Michiel. Daarnaast wil ik bereiken dat dit fort ook in het hart komt van de inwoners van de gemeente Venlo. Het is immers ‘Ons’ Fort; een fort van iedereen: groot en klein, jong en oud, inwoners van Venlo maar ook van iedereen daar buiten. Het fort is internationaal. Om die reden zie ik het vervolgtraject in een andere vorm en ga ik ook verder samen met de grote groep vrijwilligers van de Stichting Ons Fort om het Fort Sint Michiel niet alleen mooier maar ook bekender te maken. Dit doen we middels ons infocentrum in het kazernekwartier, educatieve programma’s voor scholen, presentaties en rondleidingen.

Groet,

Corina Brouwers

Add a Comment

http://bpbd.sinjaikab.go.id/data/ https://sinjaiutara.sinjaikab.go.id/images/mdemo/ http://kesra.sinjaikab.go.id/public/data/rekomendasi/ http://magistraandalusia.fib.unand.ac.id/help/menang-gacor/ http://magistraandalusia.fib.unand.ac.id/rt/hj_demo/
https://jackpot-1131.com/ https://jp1131games.org/ https://library.president.ac.id/event/jp-gacor/