Samenwerken

Toen we begonnen stond actievoeren voorop, maar na verloop van tijd veranderde onze positie enigszins. Hoewel we nog steeds waken over ons fort is er nu meer ruimte voor dialoog.

Zo hebben we de afgelopen jaren overleg gevoerd met de initiatiefnemers van het fort van Venlo, zijn we op bezoek geweest bij het leisure dome in kerkrade en hebben we plaatsgenomen in de klankbordgroep kazernekwartier waar we met een kritisch oog naar de plannen van de gemeente en de projectontwikkelaars kijken.

Hier in al deze overleggen hebben we van ons laten horen, zijn we altijd bij ons standpunt gebleven en hebben continu de belangen behartigd van het fort. We zijn aanwezig geweest bij alle belangrijke gemeenteraadsvergaderingen en de Raad van State.

We zijn dan ook dankbaar voor de erkenning die wij in juni 2016 kregen voor ons werk tijdens de raadsvergadering, daarnaast ook met de knap gedaan award die we van Venlokaal gekregen hebben en een tweede plaats bij de Twan Mientjes prijs gekregen. Helemaal top!